Accountmanager bij Secure Logistics (32 - 40 uur) / Secure-logistics

  • Accountmanager bij Secure Logistics (32 - 40 uur) / Secure-logistics

Accountmanager bij Secure Logistics (32 - 40 uur) / Secure-logistics

  • Holandia,
  • Techniczne

Opis

Het Sales team van Secure Logistics is op zoek naar commercieel talent om het aandeel van Secure Logistics in de markt verder uit te breiden.
Jouw uitdagingen als Accountmanager
In de functie van Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het klantenbestand van Secure Logistics. Met een commerciële instelling zorg je ervoor dat huidige klanttevredenheid wordt gewaarborgd én weet je nieuwe markten aan te boren. Hierbij komt het goed van pas dat je ervaring hebt binnen de technische industrie en weet waar je over praat.
Als Accountmanager bij Secure Logistics identificeer je verkoopkansen en richt je je pijlen op prospects. Je inventariseert waar de uitdaging van een potentiële klant ligt en weet hen met het juiste advies om te zetten in leads. Daarnaast waarborg je continue de klanttevredenheid door altijd met passende oplossingen te komen. Koude acquisitie is jou niet vreemd en je bent bedreven in het sluiten van succesvolle deals.
Naast het sluiten van nieuwe samenwerk

Wymagania

Dit is jouw toegevoegde waarde!
Jij bent een verkoper in hart en nieren. Vanzelfsprekend ben je commercieel, proactief en daadkrachtig. Daarnaast is het belangrijk dat je ruime werkervaring hebt in een Sales positie binnen een technisch bedrijf. Je beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht, maar kunt vooral ook goed luisteren. Je krijgt energie van klantcontact en bent resultaatgericht. Ook is het essentieel dat je goed kunt samenwerken.
Je herkent jezelf in het volgende profiel:
Meer dan vijf jaar werkervaring in een Sales functie bij een technisch bedrijf;Hbo werk- en denkniveau;Kennis van- en ervaring met techniek, softwarekennis;Commercieel, gedreven, proactief en resultaatgericht;Gezonde dosis overtuigingskracht, onderhandelingsvaardigheden;Uitstekend in relatiebeheer, je bent benaderbaar en betrouwbaar;Ervaring met up- en cross selling;Klantvriendelijk: klanttevredenheid heeft voor jou prioriteit;Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;Inte

Oferujemy

Dit hebben wij jou te bieden
Bij Secure Logistics kom je terecht in een gedreven organisatie met een informele werksfeer. Zo is er genoeg ruimte voor ontspanning tussen het werk door. Mocht je fan zijn, dan hebben we zelfs business seats in de Kuip. Deze functie brengt veel uitdaging en diversiteit met zich mee en je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Daarnaast vinden wij een gezonde werk-privé balans erg belangrijk en kun je binnen onze organisatie echt jezelf zijn.
Een selectie van onze arbeidsvoorwaarden:
Salarisrange variërend tussen de € 3.899,- en € 5.570,- per maand op basis van een fulltime werkweek;Auto van de zaak;Reiskostenvergoeding;8% vakantiegeld;26 vakantiedagen (op basis van een fulltime werkweek);Aantrekkelijke pensioenregeling;Jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- (en € 1.000,- in teamverband);Trainingen en cursussen via GoodHabitz;Laptop en telefoon van de zaak met onbeperkt bellen en data;Budget voor thuiswerkplek (€ 750,-

Inne

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur deze vacature dan zeker door!

Job Details

Wynagrodzenie brutto od 3.899 Euro do 5.570 Euro

Oferta od

Lokacja

Miejsce na twoją reklamęKomentarze
Zasubskrybuj nas

Otrzymuj najciekawsze powiadomienia o ofertach pracy