Magazijn medewerker - Aziatische producten / Fhs

  • Magazijn medewerker - Aziatische producten / Fhs

Magazijn medewerker - Aziatische producten / Fhs

  • Holandia, Amstelveen,
  • Magazyn

Opis

Over het bedrijfVoor onze klant in Amstelveen zijn wij op zoek naar een magazijn medewerker. Deze Europese marktleider specialiseert zich in de import en verkoop van een uitgebreid assortiment Aziatische producten. Het aanbod omvat verse vruchten, groenten, rijst, noedels, een diversiteit aan kruiden en sauzen, evenals een assortiment snacks, koekjes en dranken. Met duizenden producten uit diverse Aziatische landen hebben zij een breed scala aan hoogwaardige en authentieke producten.
WerkzaamhedenAls Magazijnmedewerker Aziatische Producten speel je een cruciale rol in het logistieke proces van het bedrijf. Je start met het lossen van containers, waarbij je vertrouwd raakt met het uitgebreide assortiment aan Aziatische producten. Naarmate je ervaring groeit, krijg je de kans om te worden opgeleid als orderverzamelaar, waarbij je gebruikmaakt van EPT-wagens om efficiënt bestellingen samen te stellen.

Wymagania

We zoeken iemand die:Flexible is ingesteldFysiek fit is, soms moeten er wat zwaardere dozen getild wordenBereid is om veel te werken

Oferujemy

45 uur per week

Inne

Heeft u vragen, opmerkingen of complimenten? We vernemen het graag!

Job Details

Telefon komórkowy +31850210505
Wynagrodzenie brutto od 13,27 Euro

Oferta od

Lokacja

Miejsce na twoją reklamęKomentarze
Zasubskrybuj nas

Otrzymuj najciekawsze powiadomienia o ofertach pracy