Orderpicker groencentrum / Fhs

  • Orderpicker groencentrum / Fhs

Orderpicker groencentrum / Fhs

  • Holandia, Aalsmeer,
  • Magazyn

Opis

Over het bedrijfVoor onze klant in Aalsmeer zijn we op zoek naar een orderpicker. Bij het dit centrale centrum in Aalsmeer bestellen alle vestigingen van de tuincentra hun bloemen en planten. Het zogenoemde Groencentrum kun je zien als het hart van de organisatie, want hier begint onze dienstverlening. In samenwerking met de collega’s van het Servicekantoor in Woerden worden hier super trendy groenconcepten bedacht vanuit de laatste internationale trends. Een team specialisten koopt groen in bij (internationale) kwekers en via de veiling. Aalsmeer wordt al het groen onder de tuincentra vestigingen verdeeld.

Wymagania

Dutch / English
WerkzaamhedenWij zijn op zoek naar enthousiaste orderpickers om ons team te versterken tijdens het aankomende seizoen. Tijden het seizoen zijn er beperkte vakantiemogelijkheden.
Beschrijving van het werk:
Voorbereiden en inpakken van bestellingen (potbloemen voor huis en tuin).Werken met een scanner.Plaatsen van potplanten op karretjes (speciale karretjes voor bestellingen).Opbouwen van karretjes, en andere relevante taken.Er zijn geen vaste werktijden, maar grofweg is het als volgt:Maandag: 12.00 - 13.00 uur tot 19.00 - 20.00 uur (mogelijk overwerk tot middernacht).Dinsdag-vrijdag: 8.00 - 12.00 uur tot 18.00 - 20.00 uur (mogelijk uitgesteld bij grote bestellingen).Zaterdag-zondag: Vrije dagen.

Oferujemy

We zoeken iemand die:In het bezit is van Rijbewijs B, met de bereidheid om als chauffeur te fungeren.Communicatieve kennis van het Engels of Nederlands op niveau B1 heeft.Ervaring heeft in de aangeboden functie en het kunnen bedienen van een scanner (is een pré)

Job Details

Telefon +31850210505
Wynagrodzenie brutto od 14,00 Euro

Oferta od

Lokacja

Miejsce na twoją reklamęKomentarze
Zasubskrybuj nas

Otrzymuj najciekawsze powiadomienia o ofertach pracy