planner/regio-coördinator / Hoekhelpt

  • planner/regio-coördinator / Hoekhelpt

planner/regio-coördinator / Hoekhelpt

  • Holandia,
  • Logistyka

Opis

Ben je op zoek naar een veelzijdige baan en zijn onze kernwaarden betrouwbaarheid, betrokkenheid, kwaliteit en persoonlijkheid op jou van toepassing? Reageer dan snel op onze vacature planner.Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een planner/regio-coördinator voor 24-32 per week (uitbreiding in toekomst is mogelijk).

Wymagania

Wat zoeken wij?Je bent, net als wij, erg betrokken bij je werk, accuraat, flexibel en zelfstandig. Daarnaast is ook het onderstaande van belang:
Dagelijkse beschikbaarheid van 08:00-16:00 uur (van de starttijd valt niet af te wijken)HBO werk- en denkniveauStressbestendigGoede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)Relevante werkervaringProbleemoplossend vermogenGoede kennis van Microsoft Office (Excel is een must)Als je ook nog ervaring hebt in HRM, dan is het mogelijk om de functie uit te breiden naar fulltime.

Inne

Wie zijn wij?Hoekhelpt is er voor iedereen die (tijdelijk) niet in staat is het huishouden zelf uit te voeren. Ons team bestaat uit drie medewerkers op kantoor (zie de website wie we zijn) en veel zorgverleners in het werkveld.

Job Details

Telefon 0702190810

Oferta od

Lokacja

Miejsce na twoją reklamęKomentarze
Zasubskrybuj nas

Otrzymuj najciekawsze powiadomienia o ofertach pracy