Klusjesman (Timmerman) / Rateringisolaties

  • Klusjesman (Timmerman) / Rateringisolaties

Klusjesman (Timmerman) / Rateringisolaties

  • Holandia,
  • Budowa

Opis

FunctieomschrijvingWord jij een van onze nieuwe timmermannen? Als klusjesman bij Ratering Isolaties BV ben jij het fundament van een goed project. Je zal bezig zijn met het uitvoeren van verschillende werkzaamheden waar uitdaging en ook veel vrijheid bij komt kijken. Of het nu gaat om timmeren van kozijnen, ramen, deuren, daken, wanden of plafonds, voor jou is niets te veel gevraagd.
Samen met je collega’s zorg jij voor kwaliteit. Je voert de werkzaamheden professioneel en vakkundig uit. Daarnaast sta jij de klant netjes te woord en ga jij respectvol met je spullen om. Je houdt van aanpakken en fysiek werk is niet iets waar jij tegen op ziet.
Flexibiliteit; jij kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.Je bent servicegericht en professioneel ingesteld.

Wymagania

Functie-eisenZelfstandig, een aanpakker, oplossingsgericht, flexibel en doorzetten zijn jouw kernwoorden;Communicatief vaardig en goede beheersing van de Nederlandse taal;Rijbewijs B (BE is een pré);Twee rechterhanden.

Oferujemy

Wat bieden wij?Ratering Isolaties BV is een dynamische werkgever. Wij zijn een jong en hecht team met onderling prettige, informele werksfeer waar respect voorop staat. Het bedrijf is sterk groeiend en daardoor is er ruimte om jezelf te ontplooien. Inzet, betrouwbaarheid en loyaliteit wordt binnen de organisatie beloond.
Een goed, marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling;Afwisselende werkzaamheden;Uitzicht op een vaste aanstelling.

Inne

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?Ben jij de versterking die wij zoeken en wil je graag een bijdrage leveren aan de verdere groei van Ratering Isolaties BV?

Job Details

Telefon 0599211900
Fax 0599211900

Oferta od

Lokacja

Miejsce na twoją reklamęKomentarze
Zasubskrybuj nas

Otrzymuj najciekawsze powiadomienia o ofertach pracy