Telefonist / Receptionist / 65plus

  • Telefonist / Receptionist / 65plus

Telefonist / Receptionist / 65plus

  • Holandia, Delft,
  • Biuro

Opis

Wat ga je doen?Ben jij de receptionist / telefonist in Delft die wij zoeken?
Sta je in jouw omgeving bekend om jouw gastvrijheid, word je enthousiast als je iemand echt verder hebt kunnen helpen en wil je als AOW-gerechtigde betaald bezig blijven in de omgeving van Delft? Dan ben jij de receptionist / telefonist die 65plus zoekt. Binnen de functie receptionist / telefonist komen deze kwaliteiten namelijk goed van pas. Je kunt met jouw senioriteit bovendien het verschil maken! Door jouw kennis en ervaring ben je een vertrouwd aanspreekpunt voor jouw collega’s, klanten en andere relaties. Deze rol vervul je zowel fysiek, achter de receptie, maar ook via de telefoon. Dankzij jouw prettige ontvangst voelen gasten zich welkom.

Wymagania

Wat wij vragen
Je hebt minimaal een mbo denk- en werkniveau;Je bent woonachtig in Delft of omgeving;Je hebt aantoonbare ervaring als receptionist / telefonist of een vergelijkbare functie;Je bent flexibel inzetbaar, voor minimaal 16 uur per week;Je hebt een servicegerichte instelling en een klantvriendelijke houding;Je hebt kennis van het MS Office pakket (zoals Word en Excel);Je hebt een representatief voorkomen;Je beheerst de Nederlandse uitstekend (andere talen zijn een pre).

Oferujemy

Wat ga je doen?
Je neemt de telefoon op en verbindt de beller eventueel door met de juiste persoon;Je pleegt zelfstandig telefoongesprekken in opdracht van jouw leidinggevende;Je behandelt in- en uitgaande mails en post;Je ontvangt gasten en voorziet ze van koffie of thee;Je verwijst de gasten naar de juiste etage;Je voert licht administratief werk uit;Kortom: door jouw inzet is de organisatie in goede handen!

Job Details

Telefon 0206758581
Fax 0206758581
Wynagrodzenie brutto od 13,50 Euro

Oferta od

Lokacja

Miejsce na twoją reklamę



Komentarze




Zasubskrybuj nas

Otrzymuj najciekawsze powiadomienia o ofertach pracy