Recruiter / Administratief medewerker (Pools/Nederlands) / Duijndamworks

  • Recruiter / Administratief medewerker (Pools/Nederlands) / Duijndamworks

Recruiter / Administratief medewerker (Pools/Nederlands) / Duijndamworks

  • Holandia, Maasdijk,
  • Logistyka

Opis

WprowadzenieZin om jouw mensenkennis en recruitmentervaring te combineren met diverse administratieve taken… solliciteer dan op onze functie van recruiter / administratief medewerker binnen ons team in Maasdijk.
Opis stanowiskaAls recruiter / administratief medewerker breng je vraag en aanbod bij elkaar. Je hebt ervaring met social media en weet steeds opnieuw creatieve manieren te bedenken om nieuwe kandidaten te vinden die aansluiten bij de vacatures van onze klanten.
Je voert online én offline intakegesprekken met de kandidaten om te beoordelen of zij geschikt zijn voor de functie. Ook onderhoud je dagelijks contact met de accountmanagers over openstaande vacatures.
In deze functie ben je het visitekaartje van Duijndam Works. Je heet bezoekers van ons hoofdkantoor in Maasdijk welkom en verzorgt de registratie van nieuwe kandidaten die afkomstig zijn uit onder meer Polen en Slowakije.
Je ondersteunt de accountmanagers en onze facilitaire dienst op administratief gebied

Wymagania

Voor deze functie vragen wij:
MBO werk- en denkniveau; Fulltime beschikbaarheid en flexibele inzetbaarheid;Representatieve uitstraling; Goede beheersing van zowel de Nederlandse, Engelse als de Poolse taal in woord en geschrift; Ervaring in de uitzendbranche en/of in een administratieve functie is een pré maar met het juiste enthousiasme kan alles geleerd worden.De competenties benodigd voor deze functie zijn: 
Stressbestendig en oplossingsgericht;Grote dosis mensenkennis, sociaal en communicatief vaardig; Nauwkeurig en resultaatgericht; Collegiaal en een echte teamplayer

Oferujemy

Wij zijn Duijndam Works, aangenaam. Al 25 jaar brengen we bedrijven met een behoefte aan tijdelijke of vaste versterking van hun team samen met kandidaten op zoek naar een nieuw baan. En niet zonder resultaat. Elk jaar helpen we vele klanten aan personeel en honderden mensen aan een nieuwe baan.
Bedrijven kunnen bij ons terecht voor het inlenen van uitzendkrachten, detachering van medewerkers en het vinden van professionals via ons werving- selectietraject. Door onze samenwerking met toonaangevende bedrijven, hebben wij elke dag een ruim aanbod aan vacatures. Werkzoekenden kunnen bij ons rekenen op persoonlijke aandacht, daadkracht in ons handelen en een open en eerlijk advies.
Duijndam Works is een onderdeel van Labour Power Company (LPC). Labour Power Company is een groep van bedrijven gespecialiseerd in de bemiddeling van flexkrachten die veelal tijdelijk in Nederland verblijven. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven actief in een grote diversiteit aan sectoren zoals de glastuinb

Inne

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en denk je bij Duijndam Works helemaal op zijn plek te zijn? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Klik op de knop ‘Solliciteren’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Als je meer wilt weten over deze vacature, neem dan contact op met Agata Napiorska

Job Details

Telefon +31704274855

Oferta od

Lokacja

Miejsce na twoją reklamęKomentarze
Zasubskrybuj nas

Otrzymuj najciekawsze powiadomienia o ofertach pracy